NoviCap uitgeroepen tot ‘MKB financierder van het jaar’ tijdens Receivables Finance International Awards 2019

NoviCap uitgeroepen tot ‘MKB financierder van het jaar’ tijdens Receivables Finance International Awards 2019

maart 07, 2019 | NoviCap
 • Share on Facebook
 • Share on Google+0
 • Share on LinkedIn0
 • Email this to someone
 • Tweet about this on Twitter

  Londen, VK — 7 Maart 2019

  NoviCap heeft de Oscar ‘MKB Financierder van het Jaar’ in de wacht gesleept en kwam als winnaar uit de bus in de strijd met Funding Options, Bibby en Caixabank.

  NoviCap kondigt met trots aan dat zij uitgeroepen is tot ‘MKB Financierder van het Jaar’ tijdens de Receivables Finance International Awards 2019 (RFIx) georganiseerd door het gerenommeerde BCR Publishing in Londen.

   

  Tijdens het gala in het Marriott Hotel Grosvenor Square in Londen heeft NoviCap’s CEO, Federico Travella, het podium mogen betreden om de award namens NoviCap in ontvangst te nemen. Het gala heeft de crème de la crème van de industrie bij elkaar gebracht met vertegenwoordigers van toonaangevende banken en Fintech bedrijven.

   

  Federico Travella: ‘Vandaag wordt NoviCap erkent in de industrie voor haar inspanningen in het adresseren van het gebrek aan financieringsopties voor MKB’ers in Europa. MKB’ers zijn onvoldoende bediend door een gebrek aan technologie met als gevolg inefficiënte business modellen, hoge prijzen en een slechte klantervaring. Traditionele financiers zijn traag, bieden geen volledig digitale ervaring en bedienen over het algemeen geen MKB’ers omdat het simpelweg niet rendabel is voor hen. Non-bank alternatieven zijn aanwezig maar vooralsnog te duur en inflexibel. Velen missen simpelweg de Tech in Fintech’.

   

  novicap, mkb financierder van het jaar

  Over NoviCap

  Opgericht in 2015, NoviCap is een door technologie gedreven en klantvriendelijk factuur financieringsplatform welke MKB’ers in staat stelt om hun uitstaande facturen te laten financieren en zo hun cashflow te verbeteren. NoviCap staat voor snelle klant onboarding, real-time risicoanalyse en een verbeterde klantervaring. NoviCap heeft tienduizenden facturen gefinancierd en zo de cashflow verbeterd van honderden bedrijven in Nederland en Spanje.


  Over de Receivables Finance International Awards 2019

  De Receivables Finance International Awards 2019 zijn de ‘Oscars’ voor factuur financiering welke gehouden worden tijdens het 19e RFIx Receivables Finance International Convention in het Marriott Hotel Grosvenor Square te Londen. De awards zijn internationaal gericht en open voor alle bedrijven betrokken bij de industrie zoals banken, Fintech bedrijven, technologiebedrijven en consultancy bedrijven. Deelnemers worden beoordeeld door een onafhankelijk panel van experts samengesteld door BCR Publishing. Naast NoviCap waren ING, Santander, HSBC en Caixabank ook genomineerd.

   

  Media vragen

  Paco Foret

  Marketing & Partnerships Manager

  paco.foret@novicap.com

  (+34) 630 23 93 45

  novicap.com

  • Share on Facebook
  • Share on Google+0
  • Share on LinkedIn0
  • Email this to someone
  • Tweet about this on Twitter