Blog

NoviCap sluit partnership met Cygnus Finance Support

FinancierenMaart 22, 2019
novicap partnership cygnus

Novicap en Cygnus Finance Support zijn gestart met hun samenwerking, en zijn daardoor samen nóg beter in staat te om het Nederlands MKB te bedienen door passende financiering aan te bieden.

 

Over Cygnus

Cygnus Finance Support helpt ondernemers bij het verkrijgen van de juiste bedrijfsfinanciering. Zij kijken naar het totaalplaatje van de ondernemer en niet alleen naar het algoritme en de cijfers. Cygnus gelooft dat het succes bepaald wordt door alle facetten bij elkaar. Voor Cygnus geldt dan ook dat financieren geen kunst is, maar nog altijd een vak.

 

Cygnus Finance Support bouwt aan een select netwerk van financiers, waar Novicap vanaf nu onderdeel van uitmaakt. Leon Brouns, Managing Partner bij Cygnus, geeft aan: “Less is more is ons motto. We willen onze financiers goed kennen en vinden het belangrijk dat zij onze werkwijze en de grondigheid ervan begrijpen. Dat lukt niet als we met iedereen samenwerken. De dienstverlening van Novicap voegt duidelijk iets toe aan de financieringsoplossingen die Cygnus kan bieden via de bestaande financierings partners. Daarom zijn wij blij met de samenwerking met Novicap!’’

 

Over Novicap

Met haar onderscheidende technologie focust Novicap zich op een aanzienlijk verbeterde klantervaring vergeleken met het huidige aanbod. Door technologie en de nieuwste algoritmes kan Novicap onder andere binnen enkele seconden risico-analyses uitvoeren per debiteur. Vervolgens kunnen de facturen volledig digitaal gefinancierd worden via het platform van Novicap. Kredietfaciliteiten kunnen al geactiveerd worden binnen 48 uur tegen rentes van gemiddeld 0.5% per 30 dagen.

 

Novicap stelt, net als Cygnus, de klant centraal en mede daardoor hebben zij elkaar gevonden. Roy Reinacher, Country Manager Nederland bij Novicap, legt uit: “Het is uitermate belangrijk dat onze partners begrijpen wanneer ons product wel en niet ingezet moet worden. Factoring is in Nederland inmiddels een containerwoord geworden voor heel veel verschillende debiteuren/factuur financieringsoplossingen. Cygnus met haar netwerk van financierings professionals, begrijpt de verschillende oplossingen heel goed!”.

 

Met de gebundelde krachten hopen Novicap en Cygnus samen het Nederlands MKB een betere klantervaring aan te kunnen bieden, en meer MKB’ers van passende financiering te kunnen voorzien.

 

Partner worden van Novicap? Klik hier voor meer informatie

“Case

HULP NODIG?

BEZOEK DE INFORMATIEPAGINA EN ONTDEK GIDSEN DIE U KUNNEN HELPEN OM UW LIQUIDITEIT TE VERBETEREN

novicap partnership cygnus
Luciana Kooke
Luciana Kooke
Marketing Assistant bij Novicap

Laat uw reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Spreek met een financieel expert

Novicap informeert u dat uw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om uw verzoek bij te wonen en u elektronische mededelingen over onze diensten te sturen. Deze gegevens worden niet bekendgemaakt aan derden en u kunt uw gegevensbeschermingsrechten uitoefenen volgens het volgende Privacybeleid.

Bel ons tijdens openingstijden: 

maandag t/m vrijdag

8:00 tot 18:00

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk. 

Copy link
Powered by Social Snap